Tell me what to do...?

Åh. Imorgon är det änltigen torsdag, som jag har längtat. Då ska jag ha världens bästa dag. Klippa håret, shoppa lite nya kläder, kanske en sko eller två? Sätta lite ny färg på barret borde jag också göra. Vi får se om jag kör vidare på min blondes-have-more-fun-look eller om det blir något helt annat. Lönnlövsrött kanske? Underbart ska det bli iaf.

Ska försöka köpa garn för några miljoner också. Min kollega och vän Maria frågade mig om jag ville sälja mina stickade prylar på deras julmarknad som dom ska ha i byn, och ett sånt erbjudande kan man ju inte tacka nej till : ) Men beslutsångesten gjorde som vanligt besök ganska snabbt. Vad ska jag sticka, hur många av varje sort, vilken färg, vilken storlek? Det är ju både bra och dåligt att göra för många olika grejor. Och så är det ju kanske inte så bra att göra för mycket av varje grej. Det här är ju enda chansen jag har att sälja mina verk, så jag vill ju inte göra så mycket så jag får släpa hem allt igen. Tänk så skönt det skulle vara om någon bara kunde säga åt mig vad som ska göras istället.

Men det är inte det enda kluriga. Hur mycket ska sakerna kosta egentligen? Vad är ett skäligt pris? Betalar folk 300 spänn för ett par hemstickade Lovikkavantar, eller är det på tok för dyrt? Åsikter emottages ytterst tacksamt : )

Hur som helst. Det jag har tänkt att sticka är Lovikkavantar, Lovikkastrumpor, pulsvärmare (perfekt att göra av med restgarner på), någon slags toffla (tänkte kanske sälja 5 par tofflor i ett etui/fodral som folk kan ha som gästtofflor). Sen så hittade jag ett så fantastiskt bedårande babyset ( http://www.jarbo.se/i2/sites/jarbo/files/filer/beskrivningar_pdf/7-19_low.pdf )som jag nästan bara inte kan motstå. Kanske kan göra ett eller två av det.

Ge mig gärna förslag och feedback på vad ni tycker om prislägen, modeller som kanske skulle intressera osv. Nu är det nog dags att krypa ner i sängen så jag är utvilad till morgondagens äventyr : )
 
Klart slut, varulvstjut.


Jag glömde ju nästan bort en till rolig sak som jag ska sysselsätta mig med imorgon. Dansen. Den får man inte glömma bort : )

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0